Fii la curent
Activează notificările și fii primul care află despre noile noastre articole, jocuri și teste.

Despre noi

Salutare! În momentul de față suntem o echipă „numeroasă” formată din două persoane, cărora le place să creeze conținut interesant, care poate fi și util. Aici pe PlusUnu.com răspundem la întrebări interesante, povestim despre lucruri neobișnuite, încercăm să dăm sfaturi utile, creăm topuri captivante și scriem despre multe alte lucruri interesante. De asemenea, nouă ne place să alcătuim jocuri și teste captivante pe baza cărora vizitatorii site-ului să poată învăța sau afla ceva nou. În final, ne străduim să creăm o atmosfera cât mai prietenoasă, confortabilă și veselă!

Ce este important pentru noi?

Pentru noi este important să creăm un conținut cât mai calitativ, de aceea ne străduim să verificăm minuțios ceea ce postăm. De asemenea, pentru noi este important să explicăm lucrurile mai complicate într-un limbaj simplu, pe înțelesul tuturor.

La fel de important este să avem și „o atmosferă pozitivă”, așa că încercăm să o creăm și s-o menținem cu imagini interesante, uneori amuzante.

Spre ce tindem?

Scopul nostru este să răspundem la unele întrebări, să extindem cunoștințele vizitatorilor noștri despre lumea înconjurătoare și să stimulăm buna dispoziție. De asemenea ne străduim să creăm cât mai mult posibil și să creștem în fiecare zi.

Echipa noastră:


Apropo, dacă doriți să ne propuneți o temă interesantă pentru un nou articol, joc, test sau aveți ceva întrebări, puteți să ne scrieți pe adresa noastră de email: