Fii la curent
Activează notificările și fii primul care află despre noile noastre articole, jocuri și teste.

Joc: Ghicește Cuvântul după imagini

Se încarcă...

Descrierea jocului:

După cum o spune și denumirea, în acest joc trebuie să ghicești cuvinte după una sau mai multe imagini, folosindu-ți imaginația și ingeniozitatea. Iar pentru ca să fie mai ușor și mai interesant, de fiecare dată jocul îți oferă și un set de litere din care trebuie să formezi acel cuvânt. Pe lângă literele care ajută la formarea cuvântului pot fi și intruși, așa că fii atent.

Acest joc este unul distractiv și captivant, care după părerea noastră poate contribui și la dezvoltarea gândirii logice și ingeniozității. Interfața este una simplă și clară fără multe elemente în plus.

Ghicește Cuvântul după imagini” este un joc browser, adică poți juca online, direct din browser fără necesitatea de a descărca ceva adăugător.

Cum să joc?

Pentru a începe jocul apasă pe butonul ”Start”. Mai jos este arătată o imagine cum are loc procesul de joc:

joc online ghicește cuvântul după imagini
Jocul: Ghiceste Cuvantul dupa imagini

Pentru a forma cuvântul apasă la rând pe literele propuse în joc. După ce toate casetele sunt completate cu litere, va apărea butonul ”Confirmă”, pe care trebuie să apeși pentru a confirma cuvântul format.

În caz că nu se primește să ghicești cuvântul, poți apăsa pe butonul ”Sugestie” pentru a deschide o literă din acel cuvânt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată

Niciun comentariu

Aici încă nu sunt comentarii, deci tu poți fi primul.