Fii la curent
Activează notificările și fii primul care află despre noile noastre articole, jocuri și teste.

10 semne că fostului tău iubit îi este dor și încă se gândește la tine

Emoțiile ne pot provoca uneori să facem lucruri negândite, mai ales atunci când ne place cineva. Unele emoții pot fi atât de puternice încât rămân cu noi chiar și după despărțirea de persoana iubită. Când vine vorba de fostul iubit nu este întotdeauna ușor să înțelegi exact ce se întâmplă. Sunt oare ceea ce face semne că vrea să fie din nou cu tine sau pur și simplu tu vezi ceea ce vrei să vezi?

În astfel de situații, ar fi bine să privești lucrurile dintr-un punct de vedere neutru, fără a ceda emoțiilor, pentru a vedea imaginea de ansamblu. Chiar dacă fostul tău încearcă din răsputeri să-și ascundă intențiile reale, el se poate da de gol prin acțiuni inconștiente.

Mai jos am adunat câteva semne, atât de la fost, cât și de la fostă, care ne vorbesc despre faptul că te vrea înapoi sau încă se gândește la tine după despărțire:

1. Te urmărește activ pe rețelele de socializare

fostul te urmărește activ pe rețelele de socializare

În zilele noastre, rețelele de socializare fac deja parte din viața noastră. Și datorită lor, poți înțelege cu ușurință dacă fostul tău partener este încă interesat de tine.

Dacă te urmărește în continuare pe toate rețelele de socializare, comentează și dă like la postările tale chiar și după despărțire, asta poate însemna că nu este încă pregătit să te uite.

Persoana care este cu adevărat neinteresată de tine nu te va urmări activ pe toate rețelele de socializare.

2. Prietenii lui au devenit brusc interesați de viața ta

Prietenii care anterior nu au manifestat prea mult interes față de tine au început brusc să se intereseze ce mai faci și cum o mai duci? Dacă sunt prieteni buni cu fostul tău iubit, acest lucru poate însemna că ei colectează informații despre tine pentru el, adică un fel de agenți sub acoperire. Probabil că fostul tău vrea să știe dacă încă te gândești la el și dacă îl vrei înapoi sau nu.

Aceasta poate fi o modalitate bună de a fi la curent cu starea ta emoțională, așa că fii atentă la prietenii care brusc devin curioși.

3. Găsește orice motiv ca să mai vorbească cu tine

fostul îți scrie

Uneori, fostul tău partener poate găsi un motiv ridicol pentru ca să mai vorbească cu tine. De exemplu, el poate să te sune pentru a întreba unde se află cafeneaua la care ați fost cândva împreună sau pentru a cere o rețetă care poate fi găsită cu ușurință pe internet.

În astfel de cazuri, fie îi este dor de tine, fie vrea să-ți amintească de existența lui.

4. Vrea să știe despre noua ta relație

Ai aflat că fostul adesea întreabă, de exemplu pe prietenii tăi, de noua ta relație? Îi tot întreabă dacă ești singură sau nu?

Acest lucru poate vorbi despre faptul că încă se gândește la tine, pentru că altfel nu ar fi interesat de viața ta personală. Faptul că este interesat dacă ai o relație nouă poate fi din cauza că vrea să înțeleagă dacă nu i-a apărut un nou concurent.

De asemenea, poate fi din cauza că așteaptă momentul potrivit pentru a se apropia din nou de tine când ceva nu va fi în regulă cu noua ta relație. Acesta este doar un alt mod de a-ți păstra atașamentul tău emoțional față de el.

5. Vrea să știi despre noua lui relație

cocoșul strigă în gura mare că are o nouă iubită și că este fericit

Dacă fostul tău strigă în gura mare că are pe cineva nou, atunci cel mai probabil este pentru a te face geloasă sau pentru ați trezi unele emoții care să te facă să te gândești mai des la el.

Dacă fostul ar fi uitat cu adevărat de tine, nu ar mai fi fost nevoie să-și afișeze noua relație atât de repede și provocator după despărțire.

6. Încearcă să te facă geloasă

fostul încearcă să te facă geloasă

În mod normal, când sunt hotărâți, oamenii vor să uite de foștii lor și să meargă mai departe. Prin urmare, dacă fostul tău partener încearcă să-ți trezească sentimentul de gelozie, atunci cel mai probabil că vrea să verifice dacă mai ai sentimente pentru el.

7. Încă nu și-a luat lucrurile de la tine

Dacă ați locuit împreună la tine acasă, atunci probabil că ai lucruri care aparțin fostului tău partener. Ca de obicei, după o despărțire definitivă, oamenii încearcă să-și ia toate lucrurile de la fostul sau fosta lor cât mai repede, astfel încât să nu mai existe motive ca să se revadă din nou.

Dar dacă fostul tău nu și-a luat încă toate lucrurile de la tine, atunci probabil nu este încă pregătit să te uite. Astfel, fie că vrea ca lucrurile lui să-ți amintească de el, fie ca să mai aibă un motiv să se întâlnească din nou cu tine.

8. Ține legătura cu prietenii și familia ta

Fostul tău mai ține legătura cu familia sau prietenii tăi? Aceasta este cel mai probabil un motiv pentru ca el să fie mai aproape de tine.

Datorită acestor legături, el va putea să-ți amintească indirect de existența lui sau să afle ceva nou despre tine. Mai devreme sau mai târziu vei afla de la cei apropiați dacă el a întrebat de tine.

9. Apare adesea în locurile unde te afli și tu

fostul apare adesea în locurile unde te afli și tu

Ai observat ca fostul tău des apare acolo unde ești și tu? Acest lucru poate însemna că el vizitează des locurile tale preferate, cu speranța că o să te întâlnească acolo, sau că ține legătura cu prietenii tăi și află de la ei unde îți petreci timpul. Asta numai dacă nu e cazul când tu singur afișezi pe rețelele de socializare informații despre locația unde te afli.

O apariție neașteptată este o modalitate bună de a-ți aminti de existența lui.

10. Este nostalgic după vremurile bune petrecute împreună

Dacă fostul tău partener îți scrie des, amintindu-ți de vremurile bune petrecute împreună, el nu face asta în zadar. Cu siguranță se gândește de multe ori la timpul petrecut cu tine și îți scrie, sperând să-ți trezească un sentiment de nostalgie după aceste vremuri.

Faptul că el însuși este nostalgic după timpul petrecut cu tine este un semn că el ar vrea, într-o oarecare măsură, să fiți din nou împreună.

Nostalgia este un sentiment foarte puternic, așa că ai grijă și nu lua decizii importante sub influența nostalgiei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată

Niciun comentariu

Aici încă nu sunt comentarii, deci tu poți fi primul.