Fii la curent
Activează notificările și fii primul care află despre noile noastre articole, jocuri și teste.

Test de logică cu întrebări din matematică

Care dintre ei este creierul tau?
Se încarcă...

Să antrenăm gândirea este la fel de important ca și antrenarea mușchilor. Gândește-te la creierul tău ca la un mușchi care trebuie antrenat pentru a se dezvolta. Iar una dintre cele mai bune modalități de a-ți menține creierul în formă este rezolvarea problemelor de logică și matematică.

Deși mulți consideră matematica un obiect foarte dificil și plictisitor, ea totuși este o știință foarte interesantă, care ne face viața mai ușoară. Încearcă să trăiești măcar o zi fără să folosești matematica și vei vedea cât de mult noi avem nevoie de ea. De exemplu, cum ai să știi dacă ți sa dat corect restul la magazin? Sau cum ai să poți să ajungi la timp la un eveniment, dacă nu știi a calcula cât timp mai ai să te gătești?

Întrebările de logică, la baza cărora stă matematica, sunt o modalitate bună de a-ți antrena gândirea critică și abilitatea de a rezolva problemele de matematică din viața reală.

În acest test am modelat întrebările astfel încât ele să fie cât mai asemănătoare unor cazuri din viața reală, pentru că să fie cât mai interesant de rezolvat. Întrebările colectate aici vor fi un mic exercițiu pentru gândirea ta într-un format distractiv și, de asemenea, vor fi o modalitate excelentă de a-ți testa puțin ingeniozitatea.

Pentru a începe acest test din 12 întrebări, apasă pe butonul „Start test”. După aceasta pe ecran va apărea prima întrebare și câteva variante de răspuns, dintre care doar unul este corect. Alege răspunsul care după părerea ta este corect, iar apoi apasă pe butonul „Mai departe”. La final, după ce vei răspunde la toate întrebările, va apărea rezultatul, în funcție de răspunsurile tale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată

Niciun comentariu

Aici încă nu sunt comentarii, deci tu poți fi primul.